marți, 15 septembrie 2009

PLOAIA si fabrica de VISE

Stropii de ploaie uda fereastra. Linistea generata de sunetul ploii are o incarcatura speciala. Atinge suflete, spala dureri si curata inimi. Ploaia e cadrul ideal pentru a ne crea o.......FABRICA DE VISE.
Fiecare strop reprezinta un vis. Un vis generat de milioane de oameni care inca mai viseaza.
Mai visam noi oare??????????
In lumea asta agitata si rea, isi mai au loc visele????????????

DA..........avem dreptul sa visam, drept dobandit prin nastere.
Incercati sa va inchipuiti ca fiecare strop de ploaie este visul cuiva, iar atunci cand atinge pamantul, visul prinde aripi in realitate. Putem, noi toti, sa facem acelasi lucru. Putem determina Universul sa lucreze pentru visele noastre, sa rugam fiecare pasare a cerului sa ne poarte visele in cele mai indepartate locuri, sa imploram norii sa ne deschida noi orizonturi. E simplu........Avem nevoie de asa de putine lucruri....................O inima curata, Determinare, Curaj si dragoste, pentru tot ce ne inconjoara.

Orizontul poate sa ne fie limita, sa fim purtati pe aripile vantului de visele noastre. Tot efortul nostru consta in vizualizarea lor. Atunci cand vom reusi sa le vizualizam si sa le simtim ca prind viata, atunci toate florile din lume infloresc pentru noi, toti oamenii zambesc pentru noi, soarele rasare doar pentru noi si TOTI STROPII DE PLOAIE CARE ATING PAMANTUL........Reprezinta visele noastre implinite.

Haideti.....impreuna...........sa ajutam ploaia sa ne implineasca visele......

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu