marți, 1 septembrie 2009

IUBIREA

IUBIREA ...e cel mai frumos si inaltator sentiment din lume.
IUBIREA ne face mai frumosi, mai buni, mai increzatori, mai tandri, mai grijulii, mai calmi.

IUBIREA e un sentiment ce nu poate fi descris in cuvinte. Cine iubeste, si este intrebat cum se simte, nu are suficiente cuvinte sa explice.


ATINGEREA.....e gestul suprem al iubirii. Atunci cand te atinge persoana pe care o iubesti simti ca..............toti copacii din lume au inflorit ina cel moment, ca toate lucrurirle din jururl tau plutesc, simti ca iti explodeaza toate simturile, ca nu mai e nimic si nimeni pe lume decat IUBIREA ta.

SARUTUL.........cel mai sublim gest din lume. cum se contopeste cerul cu pamantul la orizont, asa simti buzele celui iubit. Cand esti sarutat mii de flutiri zboara in stomac. Nici macar nu stiai de ei ca exista..nu e asa??

CE SENZATII.....CE EMOTIII.....

Ce bine e sa fii iubit. Simti ca esti protejat de o aura speciala, te simti de parca ai fi intr-un balon de caldura si lumina.

CE MINUNATIE ....CE SPLENDOARE.....

STII CUM ITI DAI SEAMA CA IUBESTI PE CINEVA???

Atunci cand zambesti daca te gandesti la o persoana si cand te cuprinde o stare de fericire totala. Atunci cand ii auzi glasul simti ca nu mai ai control asupra picioarelor. Atunci cand te trezesti dimineata si simti nevoia de a imbratisa si saruta .
Iubesti atunci cand dai totul pentru persoana de langa tine, cand accepti omul de langa tine chiar si cu defecte, atunci cand iti deschizi inima si sufletul catre persoana care te face sa te simti special.

IUBEREA...ce e iubirea?
Un somn fara odihna,
O sete ce te arde,
O foame ce te roade.

Spinul il vezi floare,
Luna iti e Soare,
Uratul e frumos,
Ursuzul, dragastos.

Ce e iubirea?
Otrava dulce
Ce-ti picura in sange,
Ierni fara zapezi,
Copacii vesnic verzi,
cu gradini mereu in floare,
susuri de izvoare,
si zile numai sarbatoare.

IUBIREA......toti o cauta....dar cati au privilegiul de a o gasi si de a o pretui???

2 comentarii:

  1. Exista oameni ce parca o au in sange si oameni carora le ia o vreme sa-i descopere puterea si maretia. O gasesc, intr-un final, toti cei ce o cauta si au speranta ca ea nu fuge, chiar daca primele incercari esueaza. O gasesc ce-i ce au rabdare si sa astpte o alta sansa si sa-si ofere lor insile o noua bucatica de viata, prin iubire.

    RăspundețiȘtergere
  2. ce frumos ai spus................IUBIREA E MAGICA..si ne poate schimba pe toti...trebuie sa vrem si sa vedem......

    RăspundețiȘtergere